perjantai 28. syyskuuta 2012

Welcome! :)

Vuosihan siinä meni, että sain aikaiseksi aloittaa kirjoittamaan blogia.  Miksi? a) koska olen hieman aloitekyvytön ja b) koska mietin pitkään haluanko kirjoittaa julkista blogia.  Ystävänihän pääsivät seuraamaan ensimmäisen kisadieettini säheltämistä facebookin kautta, mutta nyt koen, että oma tarinani voisi julkisessa mediassa inspiroida, auttaa sekä herättää keskustelua tärkeistä aiheista.

Mitäs tässä blogissani sitten onkaan luvassa? No ei ainakaan vaaleanpunaisten lasien läpi kirjoitettua hekumointia siitä, miten  hiton siistiä fitness-elämä on joka jumalan päivä!!!! Eli jos et halua kuulla tilitystä siitä, miten välillä ahdistaa ja miten hankalaa elämä toisinaan(!!) on, lopeta lukeminen ja siirry seuraavaan blogiin. Tämä käsky on ihan Sinun omaksi parhaaksi ;)  


Teemat pyörivät varmasti hyvin pitkälle treenaamisen, kisaamisen, dieettaamisen, ruoan sekä juoman ympärillä.  En aio keskittyä siihen, mitä liikettä teen salilla ja kuinka monta toistoa, vaan enemmänkin siihen, mitkä jutut toimivat ja mistä saan fiiliksiä.  Heikkohermoisia voin myös varoittaa siitä, että blogissa käsitellän paljon pääni sisäisiä asioita ja yritetään kehittyä henkisenä olentona.  Kyseenalaistan itseäni ja kyseenalaistan muita.


Toivonkin, arvoisa Lukija, että ainoa ihminen, joka ottaa blogini ja kirjoitukseni henkilökohtaisesti, on MINÄ ITSE.  Tarkoituksena ei ole mollata muiden valintoja tai mielipiteitä, eikä aiheuttaa kenellekään pahaa mieltä. Joten mussutusta on sitten turha alkaa suoltamaan tänne, jokaisella saa olla omat mielipiteensä, minun mielipiteitä voi lukea täältä, kirjoita oma blogisi, jos haluat olla eri mieltä tms.  Kirjoitusasu tulee olemaan myös vapaa, koska kirjoitan ajatuksiani "paperille" niin kuin ne päässäni kuuluvat.  Kielioppi-Keijot ja Pilkunviilaaja-Pirkot voivat siis myös klikata tuota "seuraava blogi"-painiketta, löytyy tuosta yläpalkista vissiin.


Blogissani vilahtelee varmasti myös elämäni tärkeimmät asiat, eli perhe ja ystävät, sosiaaliset suhteet ylipäätään.  Myös tuleva personal trainerin koulutukseni ohjaa ajatuksiani varmasti, ja jos ajatuksesi kolahtaa yhteen omieni kanssa, ehkäpä voimme tulevaisuudessa miettiä valmennuskuvioita ;)  


Nyt on varmaan peloteltu tarpeeksi, ei eiköhän käydä hommiin.  Ja don't U worry, tästä on tarkoitus tehdä ihan kiva blogi ;D


<3 


Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti